The Sims™ Medieval Pirates & Nobles

The Sims Medieval első kalandcsomagja 2011 augusztusában lesz kapható

REDWOOD CITY, Kalifornia, 2011. július 7. – Engedd szabadjára a benned lakozó zord kalózt vagy minden hájjal megkent nemest, és indulj legendás kalandokra! Az Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) EA Play divíziója bejelentette, hogy megkezdődött a The Sims Medieval™: Pirates and Nobles fejlesztése, és a játék 2011 augusztusában a boltok polcaira kerül. A The Sims Medieval: Pirates & Nobles kalandcsomag új küldetésekkel, izgalmas kincsvadászatokkal és több száz új tárggyal halmozza el a játékosokat, akik tovább színesíthetik és csinosíthatják középkori királyságukat.

– A The Sims Medieval első kalandcsomagja még nagyobb szabadságot ad a játékosoknak, lehetővé téve, hogy a saját stílusukban játsszanak, hiszen ez a The Sims sorozat egyik legfontosabb védjegye – nyilatkozta Scott Evans, a The Sims Studio vezérigazgatója. – A kötött játékmenetet előnyben részesítő felhasználók élvezni fogják az új küldetéseket és az új birodalmi ambíció megvalósításával kapcsolatos feladatokat, a The Sims játékok szabadon bejárható, nyílt világában való barangolás kedvelői pedig elmerülhetnek a középkor felfedezésében.

A The Sims Medieval: Pirates and Nobles a játék összes aspektusát új választásokkal és lehetőségekkel bővíti, még színesebbé és összetettebbé téve a játékélményt. A lebilincselő történet azzal kezdődik, hogy  Aarbyville kalózai és Tredony nemesei megérkeznek a királyságba – az eseményt csakhamar kardpárbajok, románcok, nagyszabású kalandok és rejtélyek sokasága követi. A hősi küldetések rajongói kedvüket lelik majd az alapjáték kalandjaira épülő változatos megbízatásokban, és elindulhatnak az ifjúság forrásának felkutatására, vagy tetemre hívhatják az ország biztonságát fenyegető gonosz varázslót. A Tredony és Aarbyville között kirobbant háború új birodalmi ambíciót tesz elérhetővé, és alkalmat kínál a játékosoknak, hogy eldöntsék, kinek az oldalára állnak a konfliktusban. Az alapjátékhoz hasonlóan a főhős most is szabadon választható: a felhasználók az uralkodótól a kovácsig vagy a lovagig bárkinek a szerepét magukra ölthetik, és választásuknak megfelelően készülhetnek a nagy kalandra. A kalandcsomag mindezek mellett még egy izgalmas új játékösszetevőt ígér: a kincsvadászatot, amelyet ritka és értékes zsákmányokért, váratlan veszedelmek közepette folytathatnak a térképpel és ásóval felszerelt simek. A játékosok elrejtett tárgyak és hasznos jutalmak után kutathatnak tehát, amelyek megtalálásuk esetén sokat segíthetnek a simhősöknek a jövőbeli kalandok során. Ha pedig ez sem volna elég, az újdonságok között olyan izgalmas dolgok szerepelnek, mint a betanítható és elnevezhető madarak, valamint a vallatószék, amellyel garantáltan ráncba szedheted a rosszban sántikáló simeket.

A The Sims Medieval: Pirates and Nobles nemesi és kalóz témájú holmik sokaságával halmozza el a játékosokat, akik az új eszközöknek köszönhetően tovább gyarapíthatják legendás kardjaik gyűjteményét, vagy káprázatos divatcikkekkel tehetik még feledhetetlenebbé királyi esküvőiket. Számos új és egyedi tárgy vár, amelyek jutalmazásra vagy fegyelmezésre egyaránt alkalmasak. A jutalmat kiérdemlő simhősök állatokat – például sólymot vagy papagájt – kaphatnak útitársul, a helytelenkedő simeket azonban extrém büntetésekre ítélheti a játékos, és akár a vallatószékbe is beleültetheti őket.

EA

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  Az alapjáték    
  A sorozat másik kiegészítője    
  A kategória legjobbjai a SIMS Hungary adatbázisából    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!Adatlap

The Sims™ Medieval Pirates & Nobles

Szimulátor >>

megjelenés:

2011. augusztus

Galéria
Kapcsolódó galéria:
The Sims Medieval - Pirates and Nobles
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: