The Sims™ 3 Mintateremtő Eszköz

Hozz létre és ossz meg egyedi mintákat, majd használd őket a The Sims 3 játékokban!

Tervezz és ossz meg egyedi mintákat a The Sims™ 3 Mintateremtő eszköz segítségével! Ha minden vágyad, hogy hetyke skótkockás pizsamába bújtathasd a simedet, vagy színpompás burkolólapokkal borítsd virágba otthona padlóját, álmod végre valóra válhat: csak a kezedet kell kinyújtanod, és bármit megalkothatsz, amit csak szeretnél. Tervezz könnyen és gyorsan egy mintát a Matricakönyvtárban található több tucatnyi kép felhasználásával, vagy rétegezd és szerkeszd saját képeidet, hogy még különlegesebb minták születhessenek! Ezután nincs más hátra, mint hogy megmutasd kreativitásodat a világnak: oszd meg alkotásaidat online a The Sims 3 Bazárban!

  • A The Sims 3 hivatalos mintaszerkesztő alkalmazása, a The Sims 3 Mintateremtő eszköz lehetővé teszi, hogy egyszerűen megtervezhesd saját mintáidat, miközben garantálja, hogy alkotásaid problémamentesen együttműködnek a játékkal.
  • Az újonnan létrehozott mintákat könnyedén alkalmazhatod simjeid bútoraira, ruháira, padlójára, falaira, és így tovább.
  • Ebben az összetett, mégis felhasználóbarát eszközben a zöldfülű kezdők és a profi tervezők egyaránt örömüket lelik majd.
  • Egyetlen kattintással megtekintheted a mintád háromdimenziós előnézeti képét, majd közvetlenül a játékba exportálhatod a kész művet.
Oszd meg alkotásaidat a The Sims 3 Bazár segítségével a Sims rajongókkal világszerte!

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  Az alapjáték    
  Hasonló játékok    
  A kategória legjobbjai a SIMS Hungary adatbázisából    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!Adatlap

The Sims™ 3 Mintateremtő Eszköz

Szimulátor >> Életszimulátor >>

megjelenés:

2010. június 24.

fejlesztő:

Electronic Arts

kiadó:

Electronic Arts

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: