The Sims™ 3 (konzolos verzió)

Ismerkedj meg az Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii és Nintendo DS platformra megjelenő játékok egyedi jellemzőivel!

Az EA bejelentette a nagysikerű The Sims™ 3 fejlesztését PlayStation®3, Xbox 360®, Wii™ és DS™ platformokra, melyek idén ősszel kerülnek majd a boltok polcaira. Milliók várták a The Sims 3 PC/Mac megjelenését tavaly nyáron, mely az EA történetében a legnagyobb megjelenés volt és 2009 legkelendőbb PC játékává vált. A The Sims sorozat továbbra is lendületben van és rajongó tábora folyamatosan nő.

„A The Sims sorozat legjobb konzolos játékát hozzuk létre és izgatottak vagyunk, hogy minden játékos típusnak egyedülálló élményt nyújthatunk a kedvenc készülékén.” mondta Sam Player, az EA Vezető producere. „Az egyedülálló jellemvonás rendszerre, a nyitott szomszédságra, az életre szóló kívánságokra és a végtelen személyre szabhatóságra építve, minden the Sims 3 platformot további exkluzív lehetőségekkel láttuk el, hogy még több irányításban, kreativitásban és kapcsolatokban legyen részed.”

A The Sims 3 konzol verziójában egyedi tulajdonságokkal rendelkező Simeket hozhatsz létre, teljesítheted kívánságaikat… vagy nem, és irányíthatod életüket a szomszédságban. Továbbá, teljesen új lehetőségek állnak rendelkezésre, mellyel egyszerűbb irányítani az életet, mint valaha. Oldd fel a vadonatúj Karmabónuszokat (Karma Powers), és változtasd meg a segítségükkel simjeid sorsát: hozz nekik szerencsét a „get lucky” („mázlimágnes”) bónusz segítségével, ajándékozd meg őket lélegzetelállító szépséggel az „instant beauty” („instant báj”) módosítóval, vagy sújtsd őket látványos bukásokkal az „epic fail” („megabukta”) büntetéssel! Légy azonban óvatos, mert a beavatkozás néha bizony váratlan eredményekkel járhat.

Kapcsolódj az XBLA, illetve a PSN szolgáltatáshoz, hogy megoszthasd alkotásaidat a játékosközösséggel, és egyedi tartalmakat tölthess le más felhasználóktól világszerte! Hajts végre hosszú és rövid távú feladatokat, hogy megszerezd a különleges jutalmakat és trófeákat, majd lépj be Facebook* fiókodba, és oszd meg eredményeidet a barátaiddal!

Csak a Wii verzióban, az új Life Moments Game módban akár negyedmagaddal is játszhatsz: fogadj simed életének legfontosabb pillanataira, hogy pontokat szerezz és besöpörhesd a győztesnek járó jutalmakat! Fedezz fel egy vadonatúj tengerparti városkát, telis-tele új lakókkal, jellemvonásokkal, hivatásokkal, időjárási jelenségekkel és csak Wii platformon teljesíthető életcélokkal!

DS platformon most először különleges eszközökkel rendezheted be simjeid otthonát: rajzold meg a falakat és padlókat, majd varázsold egyedivé különleges dísztárgyakkal, textúrákkal, és így tovább! Alakítsd ki simed arcvonásait, és tervezd meg öltözködését a stylus segítségével, végül ruházd fel őt egyedi személyiséggel!

“A The Sims sorozat továbbra is minden idők legsikeresebb videojátéka, mely a játékosok kreativitását helyezi a középpontba és egyedi humorral rendelkezik. ” mondta Scott Evans, a The Sims stúdió igazgatója. “Erre alapozva és új lehetőségekkel egy robosztus, átfogó és élvezetes játékmenetet hozunk létre. Nagyon büszkék vagyunk a játékra és nagyon várjuk, hogy az újdonságok, mint például a Karmabónuszok életre keljenek.”

The Sims 3 PlayStation 3, Xbox 360, Wii, és Nintendo DS platformokra a The Sims stúdió fejleszti, besorolást még nem kapott. A The Sims 3 már elérhető PC, Mac, iPhone®, iPod touch® és mobil platformokon.
*INTERNET KAPCSOLAT SZÜKSÉGES.

Megjelenik: Wii, NDS, PS3, XBOX 360

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  A kategória legjobbjai a SIMS Hungary adatbázisából    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!Adatlap

The Sims™ 3 (konzolos verzió)

megjelenés:

2010. október 26.

fejlesztő:

Electronic Arts

kiadó:

Electronic Arts

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: