The Sims 3 Előre a jövőbe

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
The Sims 3 Előre a jövőbe
Biztosan mindenki hallott már, vagy akár látta is mind a 3 részt. Hogy mire is gondolok? A Vissza a jövőbe című filmekre gondoltam. Bár a játék neve Előre a jövőbe, azért nagyon lehet hasonlítani a filmhez. Hiszen időutazásról van szó.
A fejlesztők gondoltak arra, hogy a simjeid is átléphessenek egy másik térbe., időben utazzanak, akár egy olyan helyre ahol teljesen megváltozhat a simed élete.

A játék galériájába sok képet láthattok ezekkel kapcsolatban. Nagyon jó képeket láthattok, vannak furcsa képek is amik talán lehetetlennek tűnnek. De hát játékról beszélünk ahol minden elképzelhető, és most már az időutazás, vagyis Előre a jövőbe.



A játék adatlapján, minden részletet megtalálsz a játékról.



Nemsokára elkészül a játékhoz tartozó fórum is, illetve a játék adatlapjához kapcsolódó kép is.
A képet külön hírben fogom bemutatni, és ott fel lesz tüntetve a fórum elérhetősége.
Meg szeretnék kérni mindenkit, hogy bátran írjatok a fórumba, aktivizálom magam és bekapcsolódok én is a fórumbeszélgetésekbe.
Tehát amint elindult a The Sims 3 Előre a jövőbe játékhoz tartozó fórum, máris írok bele és ti is írjátok le, hogy ki vette meg, ki az aki Origin-en vásárolta meg és onnan töltötte le, és azt is, hogy milyen véleményetek szerint a játék.

  Kapcsolódó galériák    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

The Sims™ 3 Előre a jövőbe

Szimulátor >>

megjelenés:

2013. október 24.

Galéria
Kapcsolódó galéria:
The Sims 3 Előre a jövőbe
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Szavazás

Szeretnél The Sims 4 tesztet olvasni?
   

A 10 legfrissebb letöltés