The Sims (1) mostani szemmel

Avagy mi változott 9 év alatt...

Az első ami rögtön feltűnt, hogy egyáltalán nem akadozik, de ez nem is meglepő. Első utam a CAS-hoz vezetett!




Amikor most a The Sims 3-ban páran azon problémáznak, hogy nincsen semmilyen jó minta, akkor az gondoljon a régi simsre. Csak arcot hajal, és kész ruhákat lehet választani. Nincs itt tipegő, tini meg idős. Az ember vagy gyerek, vagy felnőtt. (Itt jegyzem meg halkan, hogy egy gyerek is lakhat egyedül, nem kell szülőket csinálni neki.) Kész, építek egy házat. A klaszikus házat építem, ami a bemutatóba is feltűnik. (Nem tudom, ki emlékszik a The Sims bemutatójára az elején de aki nem, emlékeztetem, hogy egy nagy, két oldalt terasszal megáldott házról van szó.) Kész berendeztem, jöhet a játék! Nem tudnám leírni, de olyan utánozhatatlan hangulata van, hogy... mintha időutazás lenne nekem 9 évvel ez elöttre, amikor először játszottam vele.
Nagyon tetszett, bár kicsit nehezebb volt játszani, mivel itt nem olyan kis vánszorogva változnak a szükségletek, mint a The Sims 3-ba, hanem elég gyorsan, így kicsit el lettem "puhulva" ilyen téren.

Végszóra is, ez a játék bár öreg, én még mindig az egyik legjobb PC-s játéknak tartom, és most is ugyan olyan jót játszok vele, akár 9 éve.

Tipp: Játsz 1-2 órát a The Sims 3-mal (vagy 2-vel), és utána tedd be az első részt. Meg fogsz lepődni...
Értékeld!

0 hozzászóló

Hozzászólást csak regisztrált és belépett látogatók írhatnak. Regisztrálni itt tudsz.